Robert van Barneveld

Directeur Zorg , UMCG ambulancezorg

“Ik heb met veel plezier binnen het WZA met Kirsten samengewerkt in haar rol als HR-adviseur. Kirsten is een bruggenbouwer. Heeft oog voor de belangen van de verschillende partijen en weet door haar prettige manier van communiceren goede relaties op te bouwen met leidinggevenden en collega’s. Ze is zelfstandig, maakt zaken bespreekbaar en weet in relatief korte tijd nieuwe materie eigen te maken en resultaten te behalen.”

Cathalijne Moritz

Hoofd HRM, Wilhelmina Ziekenhuis Assen

“Ik heb Kirsten ervaren als een peoplemanager die het bedrijfsbelang goed vertegenwoordigt en gelijktijdig het medewerkerbelang niet uit het oog verliest.

Haar motiverende, verbindende en faciliterende  kwaliteiten zorgen ervoor, dat ze als ( team) manager een enorme toegevoegde waarde heeft. Als allround operationeel manager stroomt zij gemakkelijk in  binnen diverse bedrijfsculturen. Kirsten is nieuwsgierig en leergierig waardoor ze zich onbekende operationele processen snel eigen maakt. Haar kritische kijk op verbeteringen, helpt een bedrijf snel te kunnen verbeteren en ontwikkelen. 

Ze heeft voor de ANWB alarmcentrale een aantal projecten op gepakt, die hebben gezorgd voor operationele verbeteringen die ALC breed uitgerold kunnen worden, waarvoor dank. 

Ze is een enorm fijne collega om mee samen te werken.

Fenny in ’t Veld – Bakker

Operationeel manager a.i., ANWB Alarmcentrale